Antena Meniu Search
x

"Fărmatu", liderul celei mai mari rețele de etnobotanice din Suceava, trimis la închisoare. Tot ce câștiga din droguri băga la păcănele

Cristian Apăvăloaie, zis Fărmatu, de 43 de ani, a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc.

Tot ce câștiga din droguri băga la păcănele
Fărmatu, liderul celei mai mari rețele de entonotanice din Suceava, trimis la închisoare

Cristian Apăvăloaie, zis Fărmatu, un cunoscut dealer de etnobotanice din Suceava, a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc.

Potrivit procurorilor de la Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava, Fărmatu, 43 de ani, și alți dealeri au vândul plicuri de etnobotanice la peste 300 de tineri. Potrivit Monitorului de Suceava, Apăvăloare avea mania jocurilor de noroc și pierdea sume mari la păcănele.

Banii băgaţi la aparate proveneau din câştigurile obţinute din vânzarea etnobotanicelor şi, cu toate că la început a reuşit să acopere găurile prin împrumuturi din alte părţi, la un moment dat Fărmatu nu a mai avut de unde să returneze datoriile. În aceste condiții a fugit din țară, fiind dat în urmărire de procurorii DIICOT.

Decizia luată de magistrații de la Curtea de Apel Suceava este definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » "Fărmatu", liderul celei mai mari rețele de etnobotanice din Suceava, trimis la închisoare. Tot ce câștiga din droguri băga la păcănele