Antena Meniu Search
x

O fată de 16 ani a dispărut fără urmă în Brașov

O dată de 16 ani a fost dată dispărută în Brașov, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Tatăl tinerei a dat alarma.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 23.01.2020, 10:56

O fată de 16 ani a dispărut fără urmă în Brașov
Adolescenta are aproximativ 1.60 metri înălțime, 50 kg, păr negru și ochi căprui. Semn particular: un tatuaj în formă de inimă pe antebrațul mâinii stângi - Hepta | IPJ Brașov

O dată de 16 ani a fost dată dispărută în Brașov, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Tatăl tinerei a dat alarma.

"Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila desfășoară activități de depistare a unei tinere, în vârstă de 16 ani, din localitatea Părău, sat Veneția de Jos, jud. Brașov. Polițiștii au fost sesizați la data de 22 ianuarie, de către tatăl tinerei, care a declarat faptul că, fiica sa a plecat de la domiciliu la data de 22 ianuarie, în jurul orei 20.00 și nu a revenit", a informat subcomisar Alina Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

Adolescenta are aproximativ 1.60 metri, 50 de kilograme, păr negru și ochi căprui. Ca semn particular are un tatuaj în formă de inimă pe antebrațul mâinii stângi.

La momentul plecării, fata purta o geacă de culoare gri, bluză de culoare albă, pantaloni lungi tip colanți de culoare bleumarin și ghete de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânără sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » O fată de 16 ani a dispărut fără urmă în Brașov