Antena Meniu Search
x

Fata de 14 ani care şi-a regăsit familia după ani grei de suferinţă poate să mai rămână acasă

Reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului au decis să-i prelungească învoirea, după ce au apărut informaţii că fata nu era tratată bine în familia asistentului maternal.

Vezi și

 Ramona are motive să fie fericită. Părinţii ei au început deja să extindă casa, aşa cum li s-a cerut. Cu ajutorul oamenilor cu suflet, care au trimis familiei materiale de construcţie.

Acum visul tuturor prinde contur. Casa lor se va extinde, iar Ramona va mai rămâne acasă. Cel puţin încă două săptămâni. Fata nu va mai pleca mâine, aşa cum era programat. În schimb, asistenţii sociali vor veni să vadă cum s-a integrat în familie.

Nu-şi găseşte cuvintele de fericire. Nici el, nici Ramona. În ultima săptămână, pentru copila de 14 ani, fiecare zi a fost ca un miracol. Şi-a văzut fraţii pentru prima oară. Apoi a simţit cum e să trăieşti într-un loc în care să fii iubit.

Ramona a trăit şi alte bucurii. A văzut că există oameni care deşi nu o cunosc, pot să dăruiască pentru ca visul ei de-a rămâne alături de părinţi şi fraţi, să prindă contur. Un vis care a trăit până acum, doar în imaginaţia ei de copil crescut departe de familie. O familie de care a fost ruptă brutal, pe când era un bebeluş.

Părinţii fetei au primit promisiuni că vor fi sprijiniţi pentru a ridica nu una, ci două camere. Ajutorul vine din partea unor oameni cu suflet mare din localitatea Mihail Kogălniceanu şi din partea unui medic din Iaşi, care a anunţat că va mobila cele două camere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Fata de 14 ani care şi-a regăsit familia după ani grei de suferinţă poate să mai rămână acasă