Antena Meniu Search
x

Fată de 15 ani abuzată de iubitul mamei

O fată de 15 ani a fost molestată de tatăl ei vitreg, abia eliberat din închisoare. Bărbatul fusese închis tot pentru viol. Când şi-a recâştigat libertatea, i-a revenit şi instinctul bolnav. Înainte să profite de inocenţa fetei, i-a rupt în bătaie mama

Vezi și

O fată de 15 ani a fost molestată de tatăl ei vitreg, abia eliberat din închisoare. Bărbatul fusese închis tot pentru viol. Când şi-a recâştigat libertatea, i-a revenit şi instinctul bolnav. Înainte să profite de inocenţa fetei, i-a rupt în bătaie mama.

Îşi ascunde faţa. Nu şi nervii. Acum e flancat de anchetatori şi e violent doar verbal. Acasă, nu l-a oprit nimeni să-şi lovească iubita, spun procurorii. Şi să profite de fiica ei, de doar 15 ani. A obligat-o să îi ia locul mamei, în patul conjugal.

Remuşcări n-a avut nici după primul viol, care l-a băgat după gratii. A făcut neunumărate cereri de eliberare condiţionată. Cea care îl aştepta acasă a ascuns adevărul de vecini.

Când s-a întors iubitul mamei, pentru adolescentă a început coşmarul. În spatele zâmbetului afişat în poze, stătea un secret crunt. Bărbatul o molestase, pentru că era mai atrăgătoare decât mama ei.

Dacă judecătorii vor stabili că a agresat-o sexual pe fata de 15 ani, bărbatul riscă să se întoarcă în celulă. Victima lui are acum nevoie de consiliere psihologică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Fată de 15 ani abuzată de iubitul mamei