Fată de 15 ani abuzată de iubitul mamei

Publicat: 30.10.2014, 19:11.
Actualizat: 30.10.2014, 19:26

O fată de 15 ani a fost molestată de tatăl ei vitreg, abia eliberat din închisoare. Bărbatul fusese închis tot pentru viol. Când şi-a recâştigat libertatea, i-a revenit şi instinctul bolnav. Înainte să profite de inocenţa fetei, i-a rupt în bătaie mama

O fată de 15 ani a fost molestată de tatăl ei vitreg, abia eliberat din închisoare. Bărbatul fusese închis tot pentru viol. Când şi-a recâştigat libertatea, i-a revenit şi instinctul bolnav. Înainte să profite de inocenţa fetei, i-a rupt în bătaie mama.

Îşi ascunde faţa. Nu şi nervii. Acum e flancat de anchetatori şi e violent doar verbal. Acasă, nu l-a oprit nimeni să-şi lovească iubita, spun procurorii. Şi să profite de fiica ei, de doar 15 ani. A obligat-o să îi ia locul mamei, în patul conjugal.

Remuşcări n-a avut nici după primul viol, care l-a băgat după gratii. A făcut neunumărate cereri de eliberare condiţionată. Cea care îl aştepta acasă a ascuns adevărul de vecini.

Când s-a întors iubitul mamei, pentru adolescentă a început coşmarul. În spatele zâmbetului afişat în poze, stătea un secret crunt. Bărbatul o molestase, pentru că era mai atrăgătoare decât mama ei.

Dacă judecătorii vor stabili că a agresat-o sexual pe fata de 15 ani, bărbatul riscă să se întoarcă în celulă. Victima lui are acum nevoie de consiliere psihologică.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.