Antena Meniu Search
x

Fata lui Adrian Enache, bandajată şi traumatizată!

Cu mâinile bandajate, tăcută şi vizibil traumatizată, fiica lui Adrian Enache a mers în sfârşit la audieri. Le-a răspuns la întrebări celor care anchetează agresarea şi tentativa de viol asupra sa.

Vezi și

Cu mâinile bandajate, tăcută şi vizibil traumatizată, fiica lui Adrian Enache a mers în sfârşit la audieri. Le-a răspuns la întrebări celor care anchetează agresarea şi tentativa de viol asupra sa. 

Nu a făcut-o însă la poliţie, ci în cabinetul avocatului ei, alături de părinţi. Deşi spune că Diana are nevoie de mult suport să treacă peste abuzul la care a fost supusă, Adrian Enache e convins că fiica lui îşi va reveni complet. Tânăra vrea că libanezul să plătească pentru ce i-a făcut. Inclusiv daune morale.

Avocata a aşteptat-o pe Diana într-o parcarea subterană, cât mai ascuns de ochii lumii. Adrian Enache şi Corina şi-au adus fiica, într-o maşină cu geamuri fumurii. Doar bandajele se puteau vedea, pe bancheta din spate. Diana a fost ajutată de mama ei să coboare din maşină. Şi condusă direct la lift.

La etaj aşteptau poliţiştii, pentru audieri. Diana a fost nevoită să retrăiască scena de groază în care paznicul blocului a atacat-o cu un briceag. O armă care putea să ucidă, au motivat judecătorii.

Fiica lui Adrian Enache şi-a amintit, în faţa anchetatorilor, de ameninţările libanezului Ali. De loviturile lui. Şi de tentativa de viol.

În acea dimineaţă, fata ar fi ajuns la spital aproape dezbrăcată. Învelită într-un cearşaf şi în stare de şoc. Nu i-a fost uşor să vorbească despre cea mai grea încercare din viaţa ei, şi a avut alături şi un psiholog. Acum, anchetatorii au tabloul complet cu declaraţii de la ambele părţi.

Pentru Diana, lupta nu s-a terminat. Ca să-şi revină complet, fiica lui Adrian Enache va fi în continuare consiliată psihologic

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Fata lui Adrian Enache, bandajată şi traumatizată!