Antena Meniu Search
x

Fata de 15 ani snopită în autogara Năsăud, protagonista altor imagini violente. Adolescenta se bate în curtea unei școli (Video)

Cazul adolescentei de 15 ani din Zagra, agresată de două colege în autogara din Năsăud în urmă cu câteva zile, a provocat un val de reacții în toată țara. Presa locală publică, luni, noi imagini în care apare tânăra agresată.

Cazul adolescentei de 15 ani din Zagra, agresată de două colege în autogara din Năsăud în urmă cu câteva zile, a provocat un val de reacții în toată țara. Presa locală publică, luni, noi imagini în care apare tânăra agresată.

De data aceasta, fata este surprinsă în timp ce se bate cu o altă adolescentă în curtea Grupului Școlar Economic din Năsăud, lângă sala de sport. 

Fata snopita in autogara din Nasaud s-a batut si in curtea unei scoli

Potrivit stiridebistrita.ro, imaginile au fost filmate în urmă cu un an, însă au fost făcute publice abia după ce imaginile surprinse în autogara Năsăud au declanșat un val de reacții în toată țara.

Pe acelaşi subiect

În filmarea făcută lângă sala de sport a Grupului Școlar Economic se observă două adolescente care se bat parcă la comandă. În jurul lor sunt mai mulți colegi care urmăresc incidentul, fără a interveni, ci dimpotrivă susținând una sau alta dintre protagoniste.

Surprinzător este faptul că fata bătută în imaginile de la autogară este susținută de pe margine, în curtea școlii, chiar de una dintre agresoarele sale de acum câteva zile, scrie stiridebistrita.ro.

Imagini video cu bataie de la "Economic"

Fata de 15 ani din Zagra a declarat, pentru Observator, că este prietenă cu agresoarele ei.

Adolescenta batuta in autogara din Nasaud de doua colege

"Le-am cunoscut. Au stat şi la mine în casă. Au mâncat, le-am dat bani, le-am dat haine, le-am dat de toate. Scandalul a plecat de acum două săptămâni, de când am fost la lucru cu tati. La mere. Ele m-au sunat fiindcă le-a fost ciudă că am vorbit cu un băiat. Şi au început să mă înjure de mami. Şi eu bineînţeles, cum mami e moartă, m-am enervat şi le-am înjurat înapoi. Eu, ieri m-am dus în autogară să iau autobuzul şi au apărut şi ele, nu ştiu de unde", a spus fata pentru Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fata de 15 ani snopită în autogara Năsăud, protagonista altor imagini violente. Adolescenta se bate în curtea unei școli (Video)