Antena Meniu Search
x

Fata violată din Vaslui, hărțuită pe Internet

La zece luni de la viol şi la câteva săptămâni după ce agresorii ei au fost trimişi în arest, adolescenta din Vaslui violată de şapte tineri este hărţuită din nou. De data aceasta, pe Internet

Vezi și

La zece luni de la viol şi la câteva săptămâni după ce agresorii ei au fost trimişi în arest, adolescenta din Vaslui violată de şapte tineri este hărţuită din nou. De data aceasta, pe Internet

Fotografii compromiţătoare au apărut în spaţiul public. Un tânăr din Bucureşti susţine că fata a acceptat să se dezbrace pentru el şi să-i trimită fotografii în ipostaze fierbinţi, pe o reţea de socializare. Avocata tinerei susţine că imaginile sunt trucate şi bănuieşte că este o altă încercare de denigrare a fetei. 

Are 18 ani, a trecut printr-un viol care i-a marcat adolescenţa, iar acum este hărţuită din nou. Fata din Vaslui, abuzată sexual de şapte tineri, şi-a văzut chipul în câteva fotografii indecente care au apărut în spaţiul public. Imaginile ar fi fost date unei publicaţii de un tânăr din Bucureşti care susţine că a flirtat cu ea şi a convins-o chiar să se dezbarce şi să se fotografieze pentru el, în ipostaze fierbinţi, în timpul unei conversaţii purtate pe o reţea de socializare.

Ca să-şi dovedească nevinovăţia, fata şi-a lăsat avocata să-i verifice contul de facebook. Şi să compare fotografiile apărute în presă cu imagini care ar fi putut fi trucate.

Într-o fotografie ce ar fi fost trimisă tânărului din Bucureşti, fata poartă, însă, aceleaşi haine ca la audierile din proces.

Între timp, amănunte incredibile ies la iveală din rechizitoriul procurorilor. În momentul violului, fata a cerut ajutorul unui prieten, care a sunat-o la telefon. Tânărul ar fi putut să o salveze. Discuţia nu l-a convins, însă, că fata era într-un real pericol. Cei şapte agresori au ajuns în arest. În august, Tribunalul le-a pronunţat sentinţele. Între cinci şi opt ani de închisoare.

Avocaţii celor şapte au contestat sentinţa. Familiile tinerilor o consideră pe victimă la fel de vinovată ca agresorii ei. Fata nu a trecut examenul de bacalaureat şi se reface acum ajutată de psihologi. Dreptatea se va împărţi la Curtea de Apel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fata violată din Vaslui, hărțuită pe Internet