Antena Meniu Search
x

Femeia care a cerut sa fie eutanasiata a murit

Femeia bolnava de cancer care a socat o tara intreaga dupa ce, la inceputul saptamanii, a cerut sa fie eutanasiata, a murit

Vezi și

Aceasta nu a mai apucat sa primeasca medicamentul aprobat de stat, dupa luni de insistente si o hotarare in instanta care ii dadea dreptul la tratament. Corpul a fost depus la o biserica din Turnu Magurele, unde urmeaza sa aiba loc si inmormantarea. Rude, prieteni si cunostinte s-au strans la Catedrala din oras pentru a o insoti pe femeie pe ultimul drum.

Rudele sunt indurerate, dar, in acelasi timp, si furioase. Nu pot uita cum timp de trei luni medicamentul care i-ar fi putut salva viata ajungea cu intarziere. Povestea este lunga. Femeia s-a luptat ani la rand cu statul roman pentru dreptul la viata. In urma cu doua zile si-a rugat sotul sa scrie o cerere de eutanasiere.

Dupa ce cazul a fost prezentat la televizor, autoritatile au decis sa ii prelungeasca tratamentul pentru inca trei luni. Insa, decizia a fost luata prea tarziu. Ieri, in jurul orei 15:00 inima femeii a batut pentru ultima data.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Femeia care a cerut sa fie eutanasiata a murit