Antena Meniu Search
x

Femeia care a nascut fara personal medical un copil prematur cere dreptate

Femeia care a nascut fara personal medical un copil prematur, dupa doua ore de chinuri pe patul de spital, cere dreptate! Vrea ca asistenta care i-a bagat bebelusul de doar 400 de grame direct in congelator, desi traia, sa plateasca.

Vezi și

Nu doar ea, ci si medicul de garda care ar fi decis moartea copilului, in loc de salvarea lui intr-un incubator.

“Copilul meu s-a nascut viu. Mi-au taiat cordonul, mi-au luat copilul l-au pus intr-un recipient de plastic”, spune Denisa Pitorac, femeia care si-a pierdut copilul.

Medicii n-ar fi incercat sa-l salveze, in incubator, desi femeia cerea indurar pentru viata micutului ei baiat: “Urlam disperata sa imi salveze copilul. Ceream ajutor doamnei doctor si spuneam: Faceti ceva”. Numai ca medicul i-a spus ca bebelusul era prea mic pentru a putea fi ajutat.

S-a nascut, dupa doar cinci luni de sarcina. N-a trait decat cateva minute. Doua ore s-a chinuit femeia sa il aduca pe lume. S-a chinuit singura, sub privirea colegelor de salon. Tipetele lor nu au reusit sa le trezeasca pe asistente. Era trei dimineata cand au inceput durerile.

Somnul asistentelor a nascut o tragedie. A treia pentru Denisa, care a pierdut doua sarcini, cand lucra in Grecia. Voia sa devina mama cu orice pret. Acum, nu mai vrea decat dreptate.

In Spitalul Judetean din Valcea, a inceput ancheta interna. Medicul de garda nu vorbeste pana la finalizarea ei. Spune doar atat: e nevinovat.

Daca viata are un pret, acesta va fi stabilit in instanta. Va fi platit de medici si primit de o femeie care ar fi putut sa se numeasca "mama".

Politistii au inceput si ei o ancheta, in cazul Denisei. Vor sa afle ce s-a intamplat exact, in salonul in care femeia si-a vazut fiul pentru prima si ultima oara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Femeia care a nascut fara personal medical un copil prematur cere dreptate