Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeia care a nascut fara personal medical un copil prematur cere dreptate

Femeia care a nascut fara personal medical un copil prematur, dupa doua ore de chinuri pe patul de spital, cere dreptate! Vrea ca asistenta care i-a bagat bebelusul de doar 400 de grame direct in congelator, desi traia, sa plateasca.

de Redactia Observator

la 20.03.2013 , 19:21

Nu doar ea, ci si medicul de garda care ar fi decis moartea copilului, in loc de salvarea lui intr-un incubator.

“Copilul meu s-a nascut viu. Mi-au taiat cordonul, mi-au luat copilul l-au pus intr-un recipient de plastic”, spune Denisa Pitorac, femeia care si-a pierdut copilul.

Vezi și

Medicii n-ar fi incercat sa-l salveze, in incubator, desi femeia cerea indurar pentru viata micutului ei baiat: “Urlam disperata sa imi salveze copilul. Ceream ajutor doamnei doctor si spuneam: Faceti ceva”. Numai ca medicul i-a spus ca bebelusul era prea mic pentru a putea fi ajutat.

S-a nascut, dupa doar cinci luni de sarcina. N-a trait decat cateva minute. Doua ore s-a chinuit femeia sa il aduca pe lume. S-a chinuit singura, sub privirea colegelor de salon. Tipetele lor nu au reusit sa le trezeasca pe asistente. Era trei dimineata cand au inceput durerile.

Somnul asistentelor a nascut o tragedie. A treia pentru Denisa, care a pierdut doua sarcini, cand lucra in Grecia. Voia sa devina mama cu orice pret. Acum, nu mai vrea decat dreptate.

In Spitalul Judetean din Valcea, a inceput ancheta interna. Medicul de garda nu vorbeste pana la finalizarea ei. Spune doar atat: e nevinovat.

Daca viata are un pret, acesta va fi stabilit in instanta. Va fi platit de medici si primit de o femeie care ar fi putut sa se numeasca "mama".

Politistii au inceput si ei o ancheta, in cazul Denisei. Vor sa afle ce s-a intamplat exact, in salonul in care femeia si-a vazut fiul pentru prima si ultima oara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Femeia care a nascut fara personal medical un copil prematur cere dreptate