Antena Meniu Search
x

Femeia macelarita si aruncata in raul Arges a fost condusa pe ultimul drum

Zi de doliu intr-un sat din Dambovita. Femeia macelarita de un recidivist a fost condusa pe ultimul drum. Ar fi trait si azi, spun rudele, daca barbatul care a ucis-o n-ar fi fost eliberat inainte de termen, pentru buna purtare.

Vezi și

De aceeasi instanta care l-a lasat in libertate si pe rapitorul unei fete de 16 ani din Gorj. Pe cel din urma, politia nici macar nu l-a gasit inca.

Abia acum, fetita de sapte ani a Iulianei a aflat ca mama ei nu mai este. Nu stie cum si-a trait ultimele clipe. Nici n-ar putea intelege de ce un calau a hotarat sa-i ia viata.

Femeia de 36 de ani ar fi trait si astazi daca Florin Manzararu, un recidivist inchis pentru viol, nu ar fi fost eliberat conditionat, inainte de termen. Barbatul le-a spus fara nici tresarire procurorilor ca a ucis pentru ca femeia pe care a luat-o la ocazie s-ar fi impotrivit violului.

Florin Manzararu s-a intors in arest, dupa ce, in aprilie, o instanta din Targu Jiu l-a lasat liber sa ucida.

Aceeasi instanta a decis ca un alt violator si-a castigat dreptul la libertate, cu un an mai devreme. In libertate, Cristian Gheorghe Batai a atacat din nou. A rapit o tanara de 16 ani, din fata portii si a tinut-o captiva o zi si o noapte. A eliberat-o si a fugit abia cand a aflat ca o armata de politisti e pe urmele lui.

In urma cu cinci ani, insa, acelasi tanar a nenorocit o fata.

De cateva zile, violatorul este de negasit. Pe numele lui, politistii au emis un mandat international de arestare in lipsa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Femeia macelarita si aruncata in raul Arges a fost condusa pe ultimul drum