Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie din Vâlcea, lăsată să moară în chinuri

O femeie din Vâlcea a avut parte de o moarte chinuitoare. Într-un moment de furie, iubitul ei i-a dat foc. Şi mai şocant este că, atunci când a văzut că aceasta nu s-a stins, bărbatul a lăsat-o să moară

de Redactia Observator

la 26.06.2014 , 13:52

O femeie din Vâlcea a avut parte de o moarte chinuitoare. Într-un moment de furie, iubitul ei i-a dat foc. Şi mai şocant este că, atunci când a văzut că aceasta nu s-a stins, bărbatul a lăsat-o să moară

Magistraţii Tribunalului Vâlcea au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Gheorghe Viorel Buţacu, un bărbat cercetat pentru omor calificat, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea într-un comunicat.

Acesta este acuzat că şi-a ucis concubina, dându-i foc şi refuzând să o transporte la spital. Astfel, potrivit anchetatorilor, în seara de 9 martie 2014, bărbatul şi concubina sa s-au luat la ceartă, iar la un moment dat a târât-o pe femeie în spatele casei, unde a aruncat cu benzină peste ea şi i-a dat foc, provocându-i răni în urma cărora aceasta şi-a pierdut cunoştinţa.

Vezi și

Ulterior, bărbatul a refuzat să o transporte la spital sau să anunţe serviciul medical de urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale, ţinând-o în casă, deşi starea sa era foarte gravă. Femeia, care suferise arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, a fost găsită o săptămână mai târziu de către o rudă care a venit la ea în vizită.

Aceasta a cerut asistenţă medicală, iar femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti, însă două săptămâni mai târziu a murit. Decizia de arestare preventivă emisă miercuri de Tribunalul Vâlcea poate fi contestată la Curtea de Apel Piteşti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Femeie din Vâlcea, lăsată să moară în chinuri