Antena Meniu Search
x

Femeie din Ploiești, dispărută de acasă , găsită în mijlocul lacului, în viață. Instinctul de supraviețuire a fost mai puternic

O femeie din Poliești, care dispăruse de acasă, a fost scoasă în viață din mijlocul lacului, de la Barajul Paltinu. Se pare că instinctul de supraviețuire a fost mai puternic, față de intenția femeii de a-și încheia socotelile cu viața.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.09.2019, 10:14

O femeie din Ploiești, care dispăruse de acasă, a fost scoasă în viață din mijlocul lacului, de la Barajul Paltinu. Se pare că instinctul de supraviețuire a fost mai puternic, față de intenția femeii de a-și încheia socotelile cu viața.

Ea a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

O femeie a fost scoasă în viață din mijlocul lacului de la barajul Paltinu

O femeie în vîrstă de 38 de ani a fost recuperată în viață de ISU Prahova, din mijlocul lacului de la barajul Paltinu, după ce femeia a vrut să-și pună capăt zilelor, însă instinctul de supraviețuire a fost mai puternic. Femeia a înotat cu disperare, reușind să ajungă la pilonul de susținere al unui pod și să se prindă de niște fiare.

"Echipajele ISU Prahova au fost chemate de urgență la Barajul Paltinu, pentru recuperarea unei persoane căzute în apă, în pericol de înec. Salvatorii au găsit, în dreptul unui pilon al viaductului spre Valea Doftanei, o femeie de 38 de ani, din Ploiești, pe care au reușit să o recupereze din apă și să o aducă la mal în siguranță", informează ISU Prahova.

Potrivit unor martori la eveniment, femeia ar fi încercat să-și pună capăt zilelor și s-a aruncat în apă, dar s-a speriat și a început să înoate, ca să-și salveze viața. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Femeie din Ploiești, dispărută de acasă , găsită în mijlocul lacului, în viață. Instinctul de supraviețuire a fost mai puternic