Antena Meniu Search
x

Femeie multilata in scara blocului cu o substanta chimica

Incident infricosator la Brasov. O femeie a fost mutilata in scara blocului cu o substanta chimica. Cel care a nenorocit-o pe viata este, se pare, un barbat care cauta sa se razbune.

Vezi și

De curand, prietenul lui fusese condamnat la inchisoare, dupa ce a violat-o pe femeie. Medicii se tem acum ca victima si-ar putea pierde vederea.

Atacul s-a petrecut fulgerator. Femeia de 31 de ani, luata prin surprindere, n-a mai apucat sa se fereasca. Individul a asteptat-o la prima ora in scara blocului si, cand victima a plecat spre serviciu, a aruncat cu un borcan cu lichid spre ea.

Nici macar femeia nu si-a dat seama ce este, pana cand a ajuns la chioscul la care lucra. Substanta a inceput sa-i arda incet-incet pielea.

Medicii sunt siguri ca va ramane mutilata. Se tem, insa, ca si-ar putea pierde si vederea. Are arsuri la nivelul fetei si abdomenului, dar la cornee, la ochiul stang.

In stare de soc, femeia nu le-a putut da prea multe detalii anchetatorilor. Acestia merg pe varianta razbunarii. Conincidenta sau nu, anul trecut, victima a fost violata de un barbat de etnie rroma, care in aprilie a si fost condamnat la inchisoare. E posibil ca un prieten sa fi incercat sa-i plateasca cu aceeasi moneda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Femeie multilata in scara blocului cu o substanta chimica