Antena Meniu Search
x

Femeie salvată de vecini din mijlocul apelor, la Sânbenedic. Bătrâna rămăsese blocată în casă în timpul viiturii (Video)

Un adevărat potop s-a abătut marţi seară asupra judeţului Alba și a provocat o viitură de aproape doi metri în unele zone de pe raza localităților Şona, Jidvei, Sâncel şi Fărău. O femeie a fost salvată în ultimul moment de către doi vecini.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.06.2020, 09:14

Femeie salvată de vecini în ultimul moment de furia apelor, în Sânbenedic
Femeie salvată de vecini în ultimul moment de furia apelor, în Sânbenedic - Facebook/ Zolty Milik
  • La Sânbenedic, comuna Fărău, o femeie a fost salvată în ultimul moment de doi vecini.
  • Femeia rămăsese blocată în casă, între lemne, după ce apele au distrus un perete al locuinţei.

La Sânbenedic, comuna Fărău, o femeie a fost salvată în ultimul moment din calea apelor de doi vecini, care au intrat în apa până la brâu şi au scos-o din casă. 

Femeia rămăsese blocată în casă, între lemne, după ce apele au distrus un perete al locuinţei.

Șase localităţi din judeţul Alba au fost sub cod roșu de ploi torențiale, marți seară. Potrivit meteorologilor, s-au semnalat averse torenţiale ce au totalizat 40 – 50 litri/mp, în condițiile în care zona este deja afectată de inundații.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Femeie salvată de vecini din mijlocul apelor, la Sânbenedic. Bătrâna rămăsese blocată în casă în timpul viiturii (Video)