Antena Meniu Search
x

Bărbat periculos căutat în pădure, după ce și-a ucis iubita cu un topor, în Caraș-Severin

Este mobilizare în Caraș-Severin, după ce un bărbat din Stancilova și-a ucis iubita cu un topor și a fugit în pădure. Zeci de polițiști și voluntari sunt pe urmele lui.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.08.2020, 17:36

Bărbat periculos căutat în pădure, după ce și-a ucis iubita cu un topor, în Caraș-Severin
Principalul suspect în cazul crimei a fugit în pădure și este căutat de jandarmi, polițiști și voluntari - Mediafax Foto / Gabriel Brezeanu via Hepta
  • Adjunctul șefului IPJ Caraș-Severin a sosit de urgență la locul crimei
  • Polițiști, mascați, jandarmi și voluntari, pe urmele suspectului

"Astăzi, 17 august, la ora 10.55, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Stancilova, un bărbat și-a lovit concubina cu un topor în zona capului, aceasta căzând la pământ inconștientă și decedând în scurt timp. După comiterea faptei, bărbatul ar fi fugit în pădurea din apropiere", a transmis IPJ Caraș-Severin.

Pe urmele suspectuli au pornit polițiști de investigații criminale, criminaliști, un polițist conductor câine, cu câinele de urmă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar la fața locului s-a deplasat de urgență și adjunctul șefului Insectoratului.

"În acest moment zona este împânzită de echipajele de poliție, care efectuează căutări și scotociri, pentru depistarea cât mai rapidă a bărbatului bănuit, zona fiind una greu accesibilă. De asemenea, au venit în sprijin jandarmi montani de la Inspectoratul Județean de Jandarmi, a fost solicitat sprijinul polițiștilor de la Serviciul Județean al Poliției de Frontieră și au fost mobilizați în zonă pădurari și voluntari", au transmis reprezentanții Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bărbat periculos căutat în pădure, după ce și-a ucis iubita cu un topor, în Caraș-Severin