Antena Meniu Search
x

Femeile din Armata Română vor fi în curând protejate pe câmpul de luptă de veste antiglonţ făcute special pentru ele

Femeile din Armata Română vor fi protejate cu veste antiglonţ. Specialiştii din MApN sunt aproape de a încheia testele pentru a putea produce echipamentul.

Vezi și

Femeile din Armata Română vor fi protejate cu veste antiglonţ. Specialiştii din MApN sunt aproape de a încheia testele pentru a putea produce echipamentul. A fost adaptat pentru corpul femeilor. Până acum foloseau vesta unică, mult mai grea şi incomodă.

Exerciţiul din poligon le dă încredere femeilor din armata română. Vesta de protecţie a rezistat mitralierii. Ceea ce înseamnă că, în curând, ar putea intra în producţie. Pentru a ajunge la româncele care luptă în război sub tricolor, alături de aliaţii NATO. 

Greutatea a fost adaptată pentru corpul femeilor. Specialiştii din Ministerul Apărării au lucrat şi la căştile de protecţie, pentru a le face mai sigure. Însă, vestele antiglonţ au fost prioritatea. 

Vor ajunge apoi în teatrele de operaţiuni. În acest moment, din cei peste 600 de militari aflaţi în misiune, câteva zeci sunt femei. Nu lucrează la birou, ci îşi pun în fiecare secundă viaţa în pericol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Femeile din Armata Română vor fi în curând protejate pe câmpul de luptă de veste antiglonţ făcute special pentru ele