Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Femeile la volan și părerile bărbaților

"Ploaia" de claxoane anunţă, de obicei, existenţa unei femei la volan. Doamnele şi domnişoarele testează răbdarea bărbaţilor în trafic în fiecare zi. Lista greşelilor "nevinovate" pe care le fac şoferiţele e lungă

Vezi și

"Ploaia" de claxoane anunţă, de obicei, existenţa unei femei la volan. Doamnele şi domnişoarele testează răbdarea bărbaţilor în trafic în fiecare zi. Lista greşelilor "nevinovate" pe care le fac şoferiţele e lungă

Nu prea aproximează distanţele, le lipseşte coordonarea, iar mersul cu spatele e o adevărată aventură.

Parcarea e altă probă de foc pentru femei. Niciun spaţiu nu e suficient de mare pentru maşină şi fiecare mişcare de volan trebuie calculată de zece ori. Statistic, numărul femeilor care eşuează la proba parcării laterale sau cu spatele este dublu faţă de cel al bărbaţilor care nu reuşesc să facă aceeaşi manevră. Filmuleţe cu doamne care pică testul parcării au adunat milioane de vizualizări pe internet. Specialiştii au, însă, o explicaţie simplă.

"Nu se mai face poligonul, nu se mai pune accent pe acea abilitate, îndemânare de a parcă, de a înţelege gabaritul maşinii, asta e o greşeală de sistem", spune Titi Aur.

Nu doar parcarea pune la încercare nervii şoferilor în trafic. Atenţia pe care o acordă "ele" frumuseţii, chiar şi când stau la semafor, îi scoate din minţi pe bărbaţi. Un obiect nelipsit din arsenalul unei şoferiţe este oglinda, pe care doamnele şi domnişoarele o folosesc la cu totul altceva.

Mobilul sau cafeaua sunt alte două motive care le ţin ocupate în trafic pe femei. Nemulţumirile domnilor curg râuri când vine vorba de talentul sexului frumos la volan.

Chiar dacă bărbaţii se cred piloţi de curse şi desconsideră îndemânarea femeilor în trafic, specialiştii spun că doamnele se descurcă la fel.

Tot statistica îi pune pe domni în faţa faptului împlinit. Pe străzi sunt din ce în ce mai multe şoferiţe. În următorul deceniu, numărul femeilor la volan îl va depăşi uşor pe cel al bărbaţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Femeile la volan și părerile bărbaților