Antena Meniu Search
x

Femeile, mai agresive la volan decat barbatii

Nici femeile la volan nu mai sunt ce erau odata! Au trecut de multa vreme peste temeri si au ajuns sa fie, in trafic, chiar mai agresive decat barbatii. Peste 70 la suta dintre cele care conduc sunt extrem de nervoase. O spun nu numai colegii din trafic, dar si instructorii auto

Vezi și

Ani de zile barbatii s-au plans ca se tot incurca de femei in trafic: ba ca merg prea incet, ba ca sunt excesiv de prudente. Acum, doamnele se "lupta" cot la cot, cu barbatii, pentru suprematie pe sosele.

Fac exact ce au vazut la barbati: fie claxoneaza, fie injura, fie se baga brusc in fata ta. Specialistii spun ca numarul femeilor, care sunt mai artagoase in trafic a crescut semnificatv in ultimii patru ani. “Femeile posesoare de carnet auto au un comportament agresiv. Este o urmare fireasca a societatii excesiv de agresive in care traim. S-au dus undeva la 70-80 la suta referindu-ne la procentajul din anii precedenti. Noi incercam in scolile de soferi sa facem o educatie rutiera”, a explicat un instructor auto.

Agresive sau nu, mai toate doamnele au aceleasi apucaturi la volan. Profita de fiecare secunda pe care o petrec in fata semafoarului pentru a se aranja. Si asta ii enerveaza teribil pe barbati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Femeile, mai agresive la volan decat barbatii