Antena Meniu Search
x

Fericire în Țăndărei, gata carantina: "Să dea drumu' la avioane, dacă se poate. Vreau să plec în Anglia, am puțină treabă p-acolo"

E fericire în Țăndărei, acolo unde a luat sfârșit carantina, după mai bine de o lună de la instituirea ei. Oamenii trăiesc din plin libertatea și au planuri deja: "Să dea drumu' la avioane, dacă se poate. Vreau să plec în Anglia, am puțină treabă p-acolo"

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.05.2020, 10:34

Coronavirus în România
Țăndărei a intrat în carantină pe 4 aprilie - hepta
  • 38 de zile a fost orașul Țăndărei în carantină totală.
  • 65 de cazuri de coronavirus au fost în oraș.

Orașul Țăndărei a intrat în carantină totală la începutul lui aprilie. În localitate, potrivit primarului, au fost 65 de cazuri de infectare cu noul coronavirus și 10 decese, 4 chiar în oraș, restul de 6, fiind vorba de locuitori din Țăndărei care au decedat de coronavirus în alte localități sau în afara țării.

"A fost ca într-o închisoare, cum s-ar spune, mulțumim lui Dumnezeau că ne-a scos din această carantină.", a spus un bărbat, pentru TVR 2. Locuitorii orașului din mijlocul Bărăganului au deja planuri.

"Eu aștept să dea drumu la avioane și am și plecat, nu mai stau aici. În Germania, am contract acolo.", a spus un tânăr. 

Un alt localnic știe și el ce vrea să facă: "Eu vreau să plec în Anglia acuma pe 16, dacă se poate să dea drumu la avioane. Am puțină treabă p-acolo."

După 38 de zile, oraşul Țăndărei este prima localitate din România care iese din carantină generală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Fericire în Țăndărei, gata carantina: "Să dea drumu' la avioane, dacă se poate. Vreau să plec în Anglia, am puțină treabă p-acolo"