Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ferrari cu 200 km/h, în Dolj: "Pe traseul asta sunt o grămadă de femei care așteaptă să fie agățate" (video)

Un Ferrari a circulat cu 200 km/h, în Dolj, condus de un tânăr care era live pe Facebook și explica de ce a plecat la plimbare : "Pe traseul asta sunt o grămadă de femei care așteaptă să fie agățate".

de Cosmin Stăniloiu

la 23.07.2020 , 10:27

Ferrari în Dolj Kilometrajul bolidului de lux arată viteza în mile - Captură video
  • Polițiștii îl caută acum pe tânăr.
  • Bolidul de lux e accelerat ziua, pe un drum naționl foarte aglomerat

Un tânăr din Craiova s-a filmat la volanul unui Ferrari, pe un drum de lângă oraș, circulând cu 200 de km/h și lăudându-se prietenilor. Poliția îl caută acum pe teribilistul care se lăuda în filmare că a ieșit la agățat. Cu manelele la maxim în mașină, șoferul explică și cum scapă de echipajele de poliție de pe traseu.

"Aștept să treacă garda, aici, unde știu eu că este, să văd dacă e sau nu e, ca să pot să alerg mașina ca lumea!", spune tânărul, apoi accelerează.

După câteva minute el îi explică unui interlocutor din live-ul de Facebook unde se duce: "Îți spun sincer, am plecat pentru că pe traseul ăsta sunt o grămadă de femei care așteaptă să fie agățate, prin parcări. Stai așa să-ți arăt. Și mă duc să-mi iau una, na, ce să faci, în lipsă de iubită, n-am ce să fac! Știu câteva pe traseul ăsta, vreo patru!"

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul le explică celor care-l urmăresc faptul că pe kilometraj viteza e afișată în mile, iar în filmare, maximul la care ajunge e aproximativ 140 de mile la oră.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Ferrari cu 200 km/h, în Dolj: "Pe traseul asta sunt o grămadă de femei care așteaptă să fie agățate" (video)