Antena Meniu Search
x

Festivalul Spotlight. Bucureştiul, încărcat de lumină şi culoare în weekend

În acest weekend, Bucureştiul este un spectacol de lumină şi culoare. Mii de bucureşteni ies seara din case şi se plimbă prin centru, printre jocurile de lumini create de artişti. În a doua zi a festivalului, imaginile proiectate pe clădiri şi muzica din boxe le-a stârnit pofta de dans.

de Redactia Observator

la 20.04.2019, 10:44

Vezi și

În acest weekend, Bucureştiul este un spectacol de lumină şi culoare. Mii de bucureşteni ies seara din case şi se plimbă prin centrul oraşului, printre jocurile de lumini create de artişti. În a doua zi a festivalului Spotlight, imaginile proiectate pe clădirile monument de pe Calea Victoriei, împreună cu muzica din boxe, le-a stârnit pofta de dans.

Efectele speciale, clădirile luminate feeric şi muzica antrenantă i-au trezit la viaţă pe bucureşteni.

Premiu de 1.000 de euro oferit înainte de Spotlight

Câţiva paşi mai încolo, la Palatul Telefoanelor, şi cei mici îşi găsesc de joacă. Iau pulsul naturii prin animaţii pe care le pot controla chiar ei.

Sesiunile de video-mapping şi instalaţiile interactive îndrăzneţe se întind pe un traseu de un kilometru. Aşa că mai toţi stau cu telefoanele în mâini, ca să nu piardă vreun moment.

Unul dintre artişti a câştigat un concurs, înainte de festival. Din mai multe proiecte, a fost aleasă o singură idee, premiată cu o mie de euro şi susţinută financiar de organizatori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Traseul este completat şi de casa Qreator. 

Cei care vor să se bucure de proiecţiile şi luminile de pe Calea Victoriei o pot face până duminică seara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Festivalul Spotlight. Bucureştiul, încărcat de lumină şi culoare în weekend