Antena Meniu Search
x

Festin cu preparate vânătorești, la festivalul de la Oțelu Roșu

Weekendul a început cu un adevărat festin vânătoresc în Banatul Montan, locul în care şi-au dat întâlnire vânătorii şi pescarii din zonă. Sute de oameni au luat parte la eveniment şi nimeni nu a venit cu mâna goală.

de Redactia Observator

la 28.09.2019, 14:52

Vezi și

Weekendul a început cu un adevărat festin vânătoresc în Banatul Montan, locul în care şi-au dat întâlnire vânătorii şi pescarii din zonă. Sute de oameni au luat parte la eveniment şi nimeni nu a venit cu mâna goală. După ce şi-au etalat trofeele obţinute de-a lungul anilor, şi-au pus armele în cui. Nu şi pofta, pentru că s-au luat la întrecere şi au gătit cele mai apetisante preparate la ceaun.

Ceaunele au sfârâit la foc continuu, iar mirosul preparatelor vânătoreşti a învăluit poiana de la Poalele Muntelui Mic, locul care a găzduit reuniunea vânătorilor şi pescarilor. Cu toţii au vrut să demonstreze că nu se pricep numai la vânătoare, ci şi la gătit.

După ospăţ, fiecare s-a mândrit şi cu trofeele obţinute la vânătoare.

Festivalul a ajuns la cea de-a treia ediţie şi a avut loc în oraşul Oţelu Roşu. An de an însă, locul unde are loc evenimentul se schimbă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Festin cu preparate vânătorești, la festivalul de la Oțelu Roșu