La Nicoleşti a avut loc Festivalul Cârnaţilor. Bucătarii au pregătit bunătăţi pentru toate gusturile.
Zeci de reţete de cârnaţi, bucătari iscusiţi şi sute de pofticioşi şi-au dat, ieri, întâlnire la Festivalul Cârnaţilor de la Nicoleşti. Fie că au folosit reţete tradiţionale sau au adăugat ingrediente mai puţin obişnuite, bucătarii au pregătit bunătăţi pentru toate gusturile.
Voia bună, muzica, băutura şi, bineînţeles, cârnaţii au atras sute de vizitatori la tradiţionalul Festival al cârnaţilor de la Nicoleşti.
Bucătari din trei ţări şi-au dat întâlnire în Harghita pentru a prepara cei mai gustoşi cârnaţi, cu ingrediente mai puţin obişnuite
Unii participanţi şi-au dat frâu liber imaginaţiei! Din 8 kilograme de carne şi alte două de slănină, au construit o gospodărie.
Şi cum termometrele arătau minus 20 de grade, competitorii şi vizitatorii s-au încălzit cu vin fiert sau palincă.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰