Antena Meniu Search
x

Video Festivalul de Artă Medievală din Sighişoara. Cavalerii şi domniţele au defilat pe ritmuri medievale spre bucuria turiştilor

A început Festivalul de Artă Medievală din Sighişoara. Preţ de trei zile, spectatorii vor avea parte de muzică, dans şi spectacole de teatru. În prima zi, oamenii au privit cu admiraţie parada cavalerilor din cetatea Sighişoarei şi s-au bucurat şi de un concert de muzică folk.

de Redactia Observator

la 30.07.2022, 09:29

Vezi și

Cavalerii şi domniţele au defilat prin faţa localnicilor şi a turiştilor în prima zi a Festivalul de Artă Medievală de la Sighişoara. Atmosfera de epocă a fost completată cu muzică medievală, dans şi voie bună. 

Turist: Cetatea o cunoaştem în întregime. Am mai fost de multe ori aici, dar festivalul nu l-am văzut până acum. Pentru mine este ceva spectaculos. 

Artist: Mă bucur că este lume şi vremea ţine cu noi. 

Cei care au luat la pas străduțele cetăţii au putut urmări şi trubadurii, toboşarii, dar şi ostaşii.

Turist: Mi-au plăcut foarte mult luptele. Cum se luptau şi cum strigau în cor, muzica medievală

Turist: Atmosfera asta cu misticitatea lângă, îi dă o notă de realitate.

Peste 100 de artişti vor fi prezenţi la cea de-a 28-a ediţie a Festivalului de Artă Medievală de la Sighişoara, unde intrarea este liberă. 

Iulian Sîrbu, primar Sighișoara: Vom încerca de la an la an să diversificăm. Am schimbat, inclusiv de anul trecut, anumite teme, anumite piese de teatru. 

Prima zi a festivalului s-a încheiat cu un concert de muzică folk metal, spre deliciul publicului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Festivalul de Artă Medievală din Sighişoara. Cavalerii şi domniţele au defilat pe ritmuri medievale spre bucuria turiştilor