Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Festivalul tuicii de la Cosesti

Cele mai multe grade au fost, weekendul acesta, intr-o comuna din Arges. Acolo s-au adunat zeci de producatori de palinca, tuica sau rachiu

de Redactia Observator

la 10.06.2013 , 08:34

“Tuica e foarte buna. La Cosesti, e intotdeauna tuica dulce, tare si gustoasa, parfumata”, au spus oamenii. E normal sa fie asa, doar fructele sunt naturale, iar retetele, originale, se lauda producatorii. Iar dupa cateva pahare nici cei mai experimentati degustatori nu-i pot contrazice.

Nea Gicuta ii cunoaste pe cei mai multi producatori, asa ca ar putea gusta din toate sortimentele fara sa plateasca. Dar nici macar el nu poate duce atatea grade. “E tare si pentru mine, daca beau la fiecare prieten”, a afirmat barbatul.

Ca nea Gicuta au fost mii de argeseni care au facut carare intre tarabele incarcate cu tarie.

Vezi și

Producatorii stiu cel mai bine cum trebuie degustata licoarea cu multe grade. Dar de pastrat, cel mai bine se pastreaza in butoaie de lemn. Si tot in butoaie se vinde cel mai bine.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Vei merge la vot în turul 2 al alegerilor prezidențiale?
Observator » Ştiri sociale » Festivalul tuicii de la Cosesti