Antena Meniu Search
x

Festivalul Untold, poveste de succes

Celebrul DJ francez David Guetta a făcut show incendiar, aseară, la Cluj. A încheiat recitalul şi festivalul cu artificii şi cu declaraţii de dragoste pentru publicul din inima Ardealului. La prima ediţie, Festivalul Untold a fost un succes total

Vezi și

Celebrul DJ francez David Guetta a făcut show incendiar, aseară, la Cluj. A încheiat recitalul şi festivalul cu artificii şi cu declaraţii de dragoste pentru publicul din inima Ardealului. La prima ediţie, Festivalul Untold a fost un succes total. 

Au fost artişti care şi-au prelungit şederea cu câteva zile, iar afaceriştii şi-au dublat sau chiar triplat câştigurile, după patru zile de poveste. Cei mai fericiţi au fost fanii care s-au bucurat de fiecare moment.

A fost cel mai tare concert. Şi cel mai prolific sfârşit de săptămână pentru economia oraşului Cluj Napoca. Unii taximetrişti au încasat chiar şi 900 de lei într-o tură de 12 ore. Adică triplu faţă de o zi obşnuită.

Turiştii sosiţi pentru festival au ocupat tot oraşul. Şi toate hotelurile, pentru 4 zile. Cine nu a rezervat din timp, a plătit şi 100 de euro pentru o cameră, deşi în mod normal, este în jur de 40 de euro.

De la fast food-uri şi până la magazinul din colţ, toată lumea a avut de câştigat de pe urma festivalului Untold. În jur de 60.000 de oameni pe zi au dansat şi s-au distrat alături de vedete de talie internaţională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Festivalul Untold, poveste de succes