Antena Meniu Search
x

Fetița abandonată de mamă și-a găsit nașul

Fetiţa abandonată de mamă în toaleta unui tren are de astăzi un nume şi doi naşi de botez. Salvatorul ei şi un cumnat s-au oferit să o boteze Andreea Ştefania.

Vezi și

Familia bărbatului a  vizitat-o din nou la spital să se asigure că este bine.

O să-i punem un nume. Andreea, da, simbolic. Andreea, Ştefania. După moş, după năşicul, spune soţia controlorului.

Acum patru zile, abia mai putea să plângă din punga de rafie în care mama a lăsat-o în toaleta unui tren care oprise în gara din Craiova. Astăzi, câţiva străini îi ţin loc de familie. Datorită lor fetiţa fără nume este acum Andreea Ştefania.

Şi tot de astăzi, Andreea s-a îmbogăţit cu doi naşi de botez. Adrian, salvatorul ei, şi Ştefan, cumnatul bărbatului.

Emoţionat până la lacrimi, noul naş i-a adus copilei un mic cadou.

Bărbatul îşi doreşte ca, după botez, fetiţa să-şi poată găsi o familie. Şi să aibă un nume şi pe certficatul de naştere.

E fericit că a putut face ceva pentru un copil - prea mic să-şi dea seama acum cât e de singur.

L-am pus simbolic şi de drag ca să fie şi pentru ea când va fi mare, să ştie că cineva s-a interesat de ea, după ce a fost găsită în gară, spune bărbatul.

Pe Andreea, Adrian, un controlor de 45 de ani din Craiova, a găsit-o în prima zi a anului, abandonată într-un tren care venea de la Petroşani.

Am luat plasa din toaletă, am pus-o între scaune şi am împins cu mâna. Parcă mi-a stat inima când fetiţa a început să plângă, povesteşte Adrian.

Deshidratată şi îngheţată, fetiţa a ajuns în viaţă la spitalul din Craiova. Şi a trăit. Acum este bine şi este îngrijită în secţia de neonatologie. Va ajunge, cel mai probabil, într-un centru de plasament. Poliţiştii nu i-au găsit mama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Fetița abandonată de mamă și-a găsit nașul