Antena Meniu Search
x

Fetiță abandonată sub scara unui bloc

A purtat-o în pântec nouă luni, dar a abandonat-o la două zile după ce a adus-o pe lume. O femeie şi-a lăsat fetiţa abia născută sub scara unui bloc din Brăila şi a fugit

Vezi și

 Norocul copilei a fost că plânsul i-a fost auzit de o femeie care a luat-o în casă şi a îngrijit-o până când a venit poliţia. Deşi a fost născută prematur şi fără asistenţa medicilor, copila este sănătoasă. Poliţiştii încă îi caută mama.

Plânsul firav a salvat-o. Le-a dat de veste câtorva femei că la uşa lor, un bebeluş are nevoie de ajutor. Mama a abandonat-o pe fată ca pe un obiect, la nici două zile după ce a adus-o pe lume.

O vecină a găsit-o pe cea mică pe o măsuţă de lemn, sub scara dintre etaje, şi a chemat poliţia. A luat-o în casă şi a îngrijit-o până când mâna de om din scutecele albe a ajuns la spital.

Cel mai probabil, mama a născut-o acasă, înainte de termen. Fetiţa e bine acum. Nu are certificat de naştere şi nici nume. Poliţiştii o caută pe femeia care, după ce a purtat-o în pântec, n-a mai vrut să-i fie mamă.

Dacă o vor găsi, femeia ar putea fi acuzată de abandon. Nu este exclus ca fiica ei să ajungă în grija statului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Fetiță abandonată sub scara unui bloc