Antena Meniu Search
x

Fetiţa care a căzut de pe trambulina unui bazin de înot s-a întors acasă

Pasiunea pentru înot o va ţine imobilizată la pat cel puţin o lună. După mai multe intervenţii chirurgicale, fetiţa rănită la bazinul de înot a ajuns acasă.

Vezi și

 Pasiunea pentru înot o va ţine imobilizată la pat cel puţin o lună. După mai multe intervenţii chirurgicale, fetiţa rănită la bazinul de înot a ajuns acasă. Are nevoie de recuperare pentru a putea reveni în apă.

Îşi doreşte în continuare să facă performanţă chiar dacă putea să-şi piardă viaţa atunci când a căzut de la trambulina aflată la cinci metri deasupra solului.

Nici după ce a fost la un pas să-şi piardă viaţă, Mădălina, înotătoarea împinsă de pe platforma de la cinci metri înălţime, nu va renunţa la visul de a deveni campioană. Accidentul stupid din urmă cu două săptămâni a lăsat, însă, urme grele. Fizic, fetiţa de doar zece ani suferă mai ceva ca un adult.

După zece zile de stat pe un pat de spital şi mai multe intervenţii chirurgicale, Mădălina a ajuns acasă. Nu poate încă să meargă singură. E imobilizată la pat, iar părinţii trebuie să stea în permanenţă în preajma ei.

Părinţii sunt nevoiţi să îi facă duş în curte, întinsă pe un şezlong, iar de mutat dintr-un colţ într-altul al casei au nevoie de un cearceaf. O săritură a fost cea care o ţintuieşte acum la pat. A vrut să vadă cum e de pe platforma de la cinci metri. Nu a ştiut, însă, că un coleg de-al său se afla în spatele ei şi avea de gând să facă o glumă.

Nu s-ar fi întâmplat asta dacă antrenoarele ar fi fost cu ochii pe micii înotători şi dacă bazinul ar fi avut sisteme de protecţie. Neregulile i-au făcut pe anchetatori să închidă bazinul. Părinţii Mădălinei vor, totuşi, ca cei vinovaţi de accident să plătească în instanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fetiţa care a căzut de pe trambulina unui bazin de înot s-a întors acasă