Antena Meniu Search
x

Fetiţa de 15 ani moartă de pneumonie, lacrimi și revoltă pe ultimul drum

A fost ultimul drum pe pământ al Roxanei. Fetiţa de 15 ani pe care medicii din Câmpia Turzii au trimis-o acasă, deşi avea pneumonie. Trei zile mai târziu, copila a leşinat la şcoală

Vezi și

A fost ultimul drum pe pământ al Roxanei. Fetiţa de 15 ani pe care medicii din Câmpia Turzii au trimis-o acasă, deşi avea pneumonie. Trei zile mai târziu, copila a leşinat la şcoală

Lângă sicriul copilului lor, părinţii au împărţit astăzi fotografia Roxanei. Muţi de durere, le e greu să înţeleagă cum e posibil ca medicii să nu poată salva un copil de 15 ani, bolnav de pneumonie.

Duminică, Roxana a fost externată din spital. Medicii au considerat atunci că fata s-a vindecat de pneumonie şi au trimis-o acasă fără tratament. Trei zile mai târziu, copila a leşinat la şcoală. S-a întors la acelaşi spital, unde medicul de gardă i-a dat câteva pastile.

În aceeaşi zi, medicii spitalului din Câmpia Turzii au înţeles că Roxana nu era complet vindecată. Copila a ajuns în stop cardio-respirator la camera de gardă şi a fost trimisă cu o ambulanţă direct la spitalul din Turda. Prea târziu. A murit sub mâinile medicilor de la urgenţe care au resuscitat-o timp de 40 de minute.

A murit ucisă de pneumonie. Au confirmat legiştii după autopsie. Pentru ultimul drum al Roxanei pe pământ, colegele de clasă i-au adus crizanteme. Şi i-au aşezat pe sicriu o coroană împletită din crenguţe de brad şi flori galbene.

Roxana a zâmbit chiar şi în faţa morţii. În ultimele ei ore de viaţă, i-a cerut mamei să o lase să-şi asculte muzica preferată.

Poliţia şi Colegiul Medicilor anchetează moartea copilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fetiţa de 15 ani moartă de pneumonie, lacrimi și revoltă pe ultimul drum