Antena Meniu Search
x

Inuman! O fetiţă de 3 ani a fost bătută cu bestialitate

O fetiţă de doar 3 ani dintr-o localitate din Vaslui a ajuns la spital bătută crunt de asistenta maternală care o luase în plasament

Vezi și

O fetiţă de doar 3 ani dintr-o localitate din Vaslui a ajuns la spital bătută crunt de asistenta maternală care o luase în plasament

Fetiţa a ajuns la spitalul de Urgenţă din Bârlad cu o contuzie toraco-abdominală. De-acolo a fost transferată în Iaşi, la secţia de pediatrie. Medicii au observat că, în plus, avea trupul plin de vânătăi. Mai noi, dar şi mai vechi. Ceea ce înseamnă că abuzurile durează de ceva timp.

Asistenta de primărie spune că ar fi auzit că fetiţa, care şi era şi bolnavă, ar fi fost bătută pentru că nu vroia să stea pe oliţă. În schimb, asistenta maternală, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Perieni, judeţul Vaslui neagă că a abuzat-o pe cea mică.

Poliţiştii i-au întocmit deja dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. Între timp, fratele mai mare ale fetiţei, aflat în grija aceleiaşi asistente, a fost luat de cei de la protecţia copilului şi dus într-un centru. Poliţia a fost alertată de un vecin, îngrozit de chinurile la care era supusă fetiţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Inuman! O fetiţă de 3 ani a fost bătută cu bestialitate