Antena Meniu Search
x

Fetița care s-a născut într-o mașină, în Sibiu, e perfect sănătoasă. Bebelușul i-a surprins pe medici

O mamă din Sibiu a născut pe bancheta din spate a maşinii, în drum spre spital! Cei doi părinţi mai aveau doar zece minute până la maternitate.

Vezi și

O mamă din Sibiu a născut pe bancheta din spate a maşinii, în drum spre spital! A adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. La volan era tatăl copilului. Cei doi părinţi mai aveau doar zece minute până la maternitate. Dar bebeluşul, al patrulea copil al familiei, n-a mai avut răbdare până la spital.

Un miracol care n-a putut fi programat. Şi nici întârziat. Noaptea, pe bancheta din spate a maşinii, când nimeni nu se aştepta, cu două săptămâni înainte de termen, Lois a venit pe lume. 

Fetița de 2,6 kg și 49 de centimetri a reuşit să uimească pe toată lumea. După 10 minute de la naştere, când au văzut-o în braţele mamei, angajaţii spitalului au fost complet surprinși.

Narcis Căuneac, tatăl copilului: "Am urlat la doamnele care erau acolo. Ele au intrat în avarie. Deci nu mai ştiau ce să facă, vii cu bebeluşul în mână, frig afară. Gol bebeluşul."

Fetiţa s-a născut la doar câteva ore după ce familia îl sărbătorise pe cel mai mare copil al lor. 

Noaptea, în jurul orei 2, în casa din Sibiu a început agitaţia. 

La scurt timp după naştere, tatăl a anunţat pe Facebook prin ce a trecut. Imediat, prietenii au felicitat-o pe curajoasa mamă prin sute de mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Fetița care s-a născut într-o mașină, în Sibiu, e perfect sănătoasă. Bebelușul i-a surprins pe medici