Antena Meniu Search
x

Medicii legişti au descoperit cauza decesului în cazul fetiţei din Vaslui care a murit brusc în braţele bunicii

Medicii legişti au efectuat expertiza medico-legală pentru Denisa, fetiţa de 10 ani, din Vaslui care a murit în braţele bunicii şi nu ştia nimeni de ce s-a stins.  Doctorii au descoperit că fetiţa avea o malformaţie cardiacă, o afecţiune severă, care i-a pus capăt vieţii, atât de devreme.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.02.2019, 23:45

Fetiţa s-a stins în braţele buncii înlăcrimate, murmurând că are încredere în Dumnezeu

Medicii legişti au efectuat expertiza medico-legală pentru Denisa, fetiţa de 10 ani, din Vaslui care a murit în braţele bunicii şi nu ştia nimeni de ce s-a stins. 

Doctorii au descoperit că fetiţa avea o malformaţie cardiacă, o afecţiune severă, care i-a pus capăt vieţii, atât de devreme.

Fetiţa s-a stins în braţele buncii înlăcrimate, murmurând că are încredere în Dumnezeu

Medicii de la Serviciul Medico Legal (SML) Vaslui au efectuat expertiza medico-legală în cazul Denisei Edliscă, fetită de 10 ani care a decedat, în fata casei în care a crescut.

Fetita si-a dat ultima suflare în bratele bunicii, lăsând în urmă o durere fără margini.

Medicii vasluieni au aflat că Denisa s-a simtit rău si a vomitat toată noaptea de duminică spre luni, dar nimeni nu a bănuit că micuta avea o malformatie de cord, asa cum s-a descoperit la expertiza medico-legală.

Fetiţa, abandonată de tată la naştere, şi-a pierdut şi mama când avea 7 luni

Denisa a fost abandonată de tată la nastere, iar de la 7 luni a rămas si fără mamă, povesteşte bunica fetiţei.

"O boală necrutătoare a luat-o de lângă mine. Amândouă au murit în bratele mele. Nu este durere mai mare pentru o mamă să vadă cum moare copilul ei. Acum, Dumnezeu mi-a luat si nepotica pe care am iubit-o si am crescut-o ca pe propriul copil. Dumnezeu a luat-o la El, din motive pe care doar El le poate explica, a spus bătrâna, citată de vremeanoua.ro

Cu ultimele cuvinte, fetiţa a încercat să-şi liniştească bunica, spunându-i să aibă încredere în Dumnezeu, că totul va fi bine.

Medicii de la Ambulanţă au început să plângă, nereuşind să o resusciteze.

Asistentele şi paramedicii de la Husi si Vaslui au încercat minute în sir să o resusciteze pe micută. La un moment dat, inima copilei a încetat să mai bată, astfel că s-a declarat decesul, moment în care toate cadrele medicale au izbucnit în lacrimi.

Denisa a fost îngropată la cimitirul satului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Medicii legişti au descoperit cauza decesului în cazul fetiţei din Vaslui care a murit brusc în braţele bunicii