Antena Meniu Search
x

Fiica actorului Cornel Palade a fost batuta, scuipata si injurata de un sofer de RATB

Legea in trafic se face cu pumnii! Fiica actorului Cornel Palade a fost batuta, scuipata si injurata de un sofer de RATB, in plina strada

Vezi și

Sub ploaia de pumni, tanara a lesinat si nimeni n-a sarit s-o salveze. De pe patul de spital, Andrada Palade a povestit, in lacrimi, cosmarul prin care a trecut.

In jungla, cel slab devine victima, cel tare face legea. In Bucuresti, legea junglei e la ea acasa, mai ales in trafic. Andrada stie cel mai bine. "Mergeam frumos pe DN, ca orice om. Acest domn care conducea acest autobuz da dreapta, fara semnalizare, fara nimic, fara avertizare". Andrada l-a claxonat, dar in legea junglei, niciun claxon nu ramane nepedepsit. La primul semafor, soferul de RATB si-a luat revansa. "Omul se da jos din masina nervos. Nici macar nu stiu de unde au aterizat doua palme", a mai povestit Andrada. "La investigatiile mai amanuntite s-a aflat ca am lichid in burta. Si eu nici macar nu stiu ce inseamna asta". Tot in legea junglei, violenta merge mana in mana cu indiferenta. In fata celor tari, cei slabi n-au aliati: "Era o masina plina de baieti in fata mea! Plina de baieti! Unul n-a miscat un deget". "Ce-i curios ca numai doua femei au sarit din masina, nu sa-l impinga pe el, s-o impinga pe fiica-mea , du-te draga pleaca de aci, nu vezi ca asta-i nebun", a spus Cornel Palade.

Doborata de soc si durere, Andrada a ramas singura in mijlocul strazii. Soferul a disparut, dar fata apucase deja sa-i faca o fotografie. Cu ea s-a dus direct la politie.

Pentru iesirea lui, soferul poate ajunge la inchisoare, pentru ca legea junglei nu se aplica si la tribunal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Fiica actorului Cornel Palade a fost batuta, scuipata si injurata de un sofer de RATB