Antena Meniu Search
x

Vizionare de film din taxi, în aer liber, în curtea unui cinematograf din Arad

Vizionare de film din taxi, în aer liber. Este surpriza prin care primăria din Arad i-a scos din casă pe cinefili. 20 de taxiuri i-au aşteptat pe spectatori în curtea unui cinematograf în aer liber.

de Redactia Observator

la 08.06.2020, 12:01

Vezi și
  • Grădina cinematografului a găzduit mai multe taxiuri.
  • Spectatorii au urmărit astfel filmul.

Cinefilii din Arad au dat curs invitaţiei făcute de primărie. Deschiderea cinematografului în aer liber s-a făcut cu ajutorul taximetristilor.

Ionel Bulbuc, viceprimar Arad: Suntem în prima seară a unui experiment, taxi drive-in, suntem în curtea cinematografului Arta şi încercăm. E un preview a ceea ce vrem să se întâmple în Arad.

Curioşii au fost deschişi în a încerca noua experienţă, mai ales că nu a fost nevoie ca aceştia să vină cu propriile maşini.

Grădina cinematografului a găzduit mai multe taxiuri, din care spectatorii au urmărit filmul. Vizionarea nu a început înainte ca oamenii să se dezinfecteze pe mâini şi să li se ia temperatura.

Ionel Bulbuc, viceprimar Arad: Încercăm să scoatem arădenii din case pentru că au nevoie de socializare, dar vrem să şi respectăm zona sanitară.

Arădenii se vor putea bucura curând şi de spectacole de teatru, dar şi de concerte, spun edilii, care îşi doresc să reia uşor-uşor activitatea artiştilor, fără a-i pune în pericol, însă, nici pe ei, dar nici pe spectatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Vizionare de film din taxi, în aer liber, în curtea unui cinematograf din Arad