Antena Meniu Search
x

Filmați în timp ce erau luați de apele Jiului. Doi oameni au murit

Doi bărbaţi şi o femeie au încercat să treacă Jiul cu două căruţe trase de un singur cal. Apele umflate şi curenţii puternici i-au dus acolo unde râul era periculos de adânc.

Vezi și

 Doi bărbaţi şi o femeie au încercat să treacă Jiul cu două căruţe trase de un singur cal. Apele umflate şi curenţii puternici i-au dus acolo unde râul era periculos de adânc.

Unul dintre bărbaţi ar fi încercat să-şi salveze soţia, dar apa i-a înghiţit pe amândoi. Doar prietenul lor a trăit. Un localnic a filmat totul, abia după aceea a chemat pompierii. Omul a reuşit să salveze doar calul, după ce animalul rămăsese prins sub una dintre căruţe. Urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Au vrut să treacă Jiul în două căruţe trase de un singur cal. Doi bărbaţi şi o femeie s-au aventurat în apele râului deşi curenţii erau puternici. Un localnic care se afla pe mal i-a sfătuit să elibereze calul de la căruţă. Şi să încerce să înoate până pe celălalt mal.

În câteva minute, apele au rupt bucăţi întregi din cele două căruţe. Iar calul, abia mai putea fi văzut deasupra apei. Femeia şi cei doi bărbaţi au fost duşi de curenţi în mijlocul râului, acolo unde apa era periculos de adâncă.

În câteva minute cei trei au fost doar câteva puncte pe luciul apei. Apoi, au dispărut. La doar câţiva metri de celălalt mal. A fost momentul când, bărbatul de pe mal, care filmase totul, a sunat la 112 şi a chemat pompierii.

Bărbatul ar fi încercat să o salveze soţie, dar apele i-au înghiţit pe amândoi. Au fost găsiţi după o zi de căutări. Doar căruţaşul care i-a însoţit a trăit. Şi calul, deşi animalul a stat mai bine de trei ore prins sub una dintre căruţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Filmați în timp ce erau luați de apele Jiului. Doi oameni au murit