Antena Meniu Search
x

Filmul "Autoportretul unei fete cuminţi" va rula pe marile ecrane din România, din 25 septembrie

"Autoportretul uneifete cuminţi", în regia Anei Lungu, a fost inclus în selecţia a trei festivaluri din Irlanda, Luxemburg şi India.

Vezi și

"Autoportretul uneifete cuminţi", în regia Anei Lungu, a fost inclus în selecţia a trei festivaluri din Irlanda, Luxemburg şi India. 

Astfel la sfârșitul acestei săptămâni, pe 19 septembrie, filmul va fi proiectat în Mumbai, India. "Autoportretul unei fete cuminți" va rula în cadrul celei de-a 3-a ediții a Indian Cine Film Festival, un eveniment ce promovează cinema-ul independent din toată lumea.

Luna viitoare, filmul va fi prezentat la Indie Cork Film Festival din Irlanda. Evenimentul, dedicat producțiilor muzicale și cinematografice independente, se va desfășura în perioada 4-11 Octombrie.

Tot în octombrie filmul va participa în competiția oficială a festivalului CineEast din Luxemburg ajuns la cea de-a 8-a ediție.

În România filmul poate fi văzut la sfârșitul acestei săptămâni, pe 18 septembrie, în cadrul Nopții Albe a Filmului Românesc, cu o săptămână înainte de premiera oficială din cinematografe, iar din 25 septembrie va rula pe marile ecrane din peste 20 orașe din țară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Filmul "Autoportretul unei fete cuminţi" va rula pe marile ecrane din România, din 25 septembrie