Antena Meniu Search
x

Filmul "Carmen", poveste despre viaţă şi moarte

„Carmen" a intrat în circuitul cinematografelor din România începând cu 23 mai 2015. Filmul prezintă drama puternică a unei mame, Mariana, și a fiicei sale, Carmen

Vezi și

„Carmen" a intrat în circuitul cinematografelor din România începând cu 23 mai 2015. Filmul prezintă drama puternică a unei mame, Mariana, și a fiicei sale, Carmen

Doar un singur doctor, Sitaru, îi dă şanse de supravieţuire fetiței, şefa secţiei unde este internată considerând însă că orice intervenţie este inutilă. Mariana nu poate accepta că nu este nimic de făcut şi, aproape singură împotriva tuturor, alege să se lupte pentru fiica ei.

Din distribuţie mai fac parte Maia Morgenstern - în rolul șefei secției de neurochirurgie, Mimi Brănescu - care îl interpretează pe soțul Marianei, Doru Ana - interpretul rolului Nașul, sau Constantin Drăgănescu - în rolul tatălui lui Puiu.

Povestea filmului este scrisă de către scenaristul Tudor Voican împreună cu regizorul Doru Nițescu având la bază o idee de Cătălin Cocriș, muzica este semnată de Cristian Lolea, imaginea îi aparține lui Silviu Stavilă, montajul Danei Lucreția Bunescu, iar coloana sonoră a fost realizată de Mihai Bogos. Filmul este produs de Filmex România, producător fiind Titi Popescu, în co-producție cu Studioul Cinematografic al Ministerului Culturii și cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și este distribuit de Cinemagix.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Filmul "Carmen", poveste despre viaţă şi moarte