Antena Meniu Search
x

FILMUL MORŢII interlopului Adrian Hladii: Cum a fost folosită SOŢIA suspectului pentru a rezolva cazul ASASINĂRII Daliei Duca (FOTO&VIDEO)

Noi detalii apar privind cazul asasinării tinerei de 24 de ani din Oradea şi a modului în care criminalul Adrian Hladii a fost găsit de poliţie.

Noi detalii apar privind cazul asasinării tinerei de 24 de ani din Oradea şi a modului în care criminalul Adrian Hladii a fost găsit de poliţie.

Un comunicat al Poliţiei Bihor, dat publicităţii sâmbătă seară, oferă detalii cu privire la modul în care s-a petrecut descinderea din cartierul Nufărul, unde Adrian Hladii s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Potrvit acestuia, bărbatul s-a aruncat în gol înainte de poliţiştii să intre în apartament.

Citeşte şi PRIMA IMAGINE cu soţia ucigaşului tinerei de 24 de ani din Oradea: Este incredibil cum arată aceasta (FOTO&VIDEO)

"Sâmbătă, 18 martie a.c., în jurul orei 18.30, o echipă operativă formată din poliţişti sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor s-au deplasat la o locaţie din municipiul Oradea pentru efectuarea unei percheziţii domiciliare, existând suspiciunea că acolo s-ar fi aflat bărbatul de 38 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea faptelor din 15 martie a.c.. În momentul în care poliţiştii bihoreni împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au ajuns la uşa apartamentului care urma să fie percheziţionat, bărbatul a sărit pe geamul locuinţei, care se afla la etajul al patrulea. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri, însă a decedat", a transmis comisarul Alina Dinu.

Pe acelaşi subiect

CITEŞTE ŞI: Cine este, de fapt, bărbatul ÎMPUŞCAT de Adrian Hladii. El şi Dalia Duca făcuseră o înţelegere cu puţin timp înainte ca tânăra să fie asasinată. DETALII ŞOCANTE din anchetă

De asemenea, prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, transmis un comunicat de presă în care a oferit informaţii despre ceea ce s-a întâmplat sâmbătă seară.

"Având în vedere informaţiile rezultate din strategia de anchetă, în seara zilei de 18 martie 2017, organele de poliţie sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au descins în vederea efectuării unei percheziţii într-un imobil aflat pe o stradă din municipiul Oradea, existând indicii că inculpatul Adrian Hladii s-ar ascunde acolo. În momentul în care anchetatorii au pătruns în apartamentul situat la etajul IV al imobilului, inculpatul a sărit în gol cu consecinţa producerii unor multiple leziuni, starea acestuia fiind deosebit de gravă. S-a solicitat imediat intervenţia la faţa locului a unui echipaj medical în vederea acordării primului ajutor, însă inculpatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi la scurt timp a decedat. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanţelor faptelor şi stabilirea tuturor formelor de participaţie penală la acestea", a transmis Cotrău.

Site-ul ebihoreanul.ro notează, duminică, că anchetatorii au vizitat de mai multe ori locuinţa respectivă, de miercuri până vineri, făcând verificări.

Citeşte şi SFÂŞIETOR! Prietenii Daliei Duca şi-au luat rămas bun: "Cu greu am avut curaj să mă apropii de sicriul ei. Era de o frumuseţe inimaginabilă, părea a fi Albă-ca- Zăpada"

Soţia, folosită ca "momeală"

Potrivit unor surse apropiate anchetei, la un moment dat, poliţiştii au fost întâmpinaţi chiar de soţia suspectului, întoarsă în ţară din Italia, care le-a demonstrat că acesta nu se află în locuinţă. Oamenii legi au plecat, aparent convinşi, şi au reuşit să lase impresia că nu îl vor mai căuta pe Hladii acolo. În realitate, însă, au ţinut locaţia sub atentă observaţie, intervenind când au apreciat că este momentul oportun, adică sâmbătă seară.

Din câte se pare, soţia lui Hladii a fost folosită, dacă nu ca momeală, atunci ca "factor de influenţă", fără voia sa, pentru a-l atrage pe cel căutat în "capcana" oamenilor legii.

Nu s-a găsit arma!

Poliţiştii nu au găsit încă arma crimei, un pistol de 9 mm deosebit de periculos. După moartea interlopului, anchetatorii au verificat cu minuţiozitate apartamentul din Nufărul şi împrejurimile, căutând arma folosită de Hladii pentru împuşcarea Daliei Duca şi a însoţitorului acesteia, fără însă a o găsi.

Este foarte posibil ca interlopul să se fi descotorosit de ea, iar locul unde a ascuns-o să rămână în continuare necunoscut.

Potrivit unor surse de la faţa locului, Adrian Hladii ar fi avut un bandaj în zona şoldului, ce pare a fi confirmarea faptului că individul s-a rănit după ce a comis infracţiunile, fapt ce explică urmele de sânge lăsate pe câmp, în urma lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » FILMUL MORŢII interlopului Adrian Hladii: Cum a fost folosită SOŢIA suspectului pentru a rezolva cazul ASASINĂRII Daliei Duca (FOTO&VIDEO)