Antena Meniu Search
x

Filmul tragediei din Bistriţa. Adolescentul care a spulberat un grup de colindători se afla în prag de comă alcoolică

Vezi și

Un adolescent pornit într-o cursă nebună a ucis o fată şi a rănit şase colindători, pe o şosea din Bistriţa Năsăud. Cu mintea tulburată de alcool, tânărul de 16 ani a furat camioneta tatălui şi a intrat cu ea în trei grupuri de oameni. S-a oprit abia după câţiva kilometri, dar nu din remuşcare.

Larisa Bogza a fost prima victimă a adolescentului. Se întorcea de la biserică alături de o prietenă, când camioneta condusă de băiatul de 16 ani le-a izbit. 

Cursa nebună a adolescentului a început în localitatea Tureac, acolo unde locuia cu părinţii săi. După ce a băut, a luat cheile de la camioneta tatălui său şi a pornit pe drumul naţional 17, unul dintre cele mai aglomerate din judeţ. La câteva sute de metri de casă, a provocat prima tragedie. După ce a lovit-o pe Larisa, a continuat să gonească pe şosea. În localitalitea învecinată, a mai intrat în două grupuri de copii, care se întorceau de la colindat. 

Abia după câteva sute de metri a oprit, nu din cauza remuşcărilor însă.

Cinci copii şi o femeie de 35 de ani au ajuns în stare gravă la spital. Două dintre victimele adolescentului au fost operate de urgenţă şi sunt în comă. În aceeaşi unitate medicală a ajuns şi băiatul.

Abia astăzi au reuşit poliţiştii să stea de vorbă cu adolescentul. După ce a fost externat, a fost dus la audieri. Va fi cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă şi conducere fără permis. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Filmul tragediei din Bistriţa. Adolescentul care a spulberat un grup de colindători se afla în prag de comă alcoolică