Antena Meniu Search
x

Final cu torțe la ceremoniile de Ziua Armatei Române

Ceremonii impresionante, joi seară, în mai multe oraşe din ţară. Ziua Armatei Române s-a încheiat, ca în fiecare an cu retragerea cu torţe a soldaţilor în garnizoane.

Vezi și

Ceremonii impresionante, joi seară, în mai multe oraşe din ţară. Ziua Armatei Române s-a încheiat, ca în fiecare an cu retragerea cu torţe a soldaţilor în garnizoane. În sunet de fanfară, trupele au defilat, cu făclii în mână şi fredonând cântece milităreşti, pe bulevardele marilor oraşe. Oamenii au ieşit din case pentru a-i vedea şi conduce pe militari. Iar în Olt, locuitorii din Caracal au avut parte de o surpriză. Fanfara românească a fost înlocuită, la spectacol, de cea a comandamentului Fortelor tereste ale Statelor Unite al Americii.

În Cluj Napoca militarii au pornit din piaţa Unirii cu destinaţia comandamentul Diviziei 4 Infanterie Gemina. Au defilat prin oraş cu torţele aprinse şi mândri de uniforma pe care o poartă.

În Bacău, militarii Bazei Aeriene 95 au fost protagoniştii ceremonialui spectaculos prin centrul oraşului.

În Brăila, batalionul de militari de la unitatea de elita de geniu si marinarii au lasat armele in unitate ca semn a dorintei de pace.

Oltenii din Caracal au avut parte de o altfel de surpriză. Fanfara comandamentului Fortelor Teresre ale Statelor Unite al Americii din Europa a fost cea care a încheiat Ziua Armatei Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Final cu torțe la ceremoniile de Ziua Armatei Române