Antena Meniu Search
x

Fiţuici de vânzare

Nici fiţuicile nu mai sunt ce-au fost! Au evoluat şi ele odată cu tehnologia. Acum sunt gata pregătite de specialişti, iar elevii nu se mai chinuie ore în şir să şi le scrie

Vezi și

 Nici fiţuicile nu mai sunt ce-au fost! Au evoluat şi ele odată cu tehnologia. Acum sunt gata pregătite de specialişti, iar elevii nu se mai chinuie ore în şir să şi le scrie.

Un site românesc oferă, spre vânzare, aşa zisele kit-uri de prim ajutor. Fiţuicile sunt legate în cărticele, dar şi în variante pentru telefonul mobil. Mai mult chiar, creatorii site-ului spun că materiale sunt realizate chiar de profesori, pentru toate materiile.

Copiatul e pentru unii o activitate de performanţă. Una elaborată cu fiecare an ce trece. Nimeni şi nimic nu pare să îi oprească pe tinerii inventivi. Şi pentru că trăim în secolul tehnologiei, copiuţele pot fi descărcate direct în telefonul mobil, nelipsit din buzunarele elevilor. Iar profesorii par legaţi de mâini.

Elevii nu sunt nici pe departe şocaţi. Ba unii sunt chiar încântaţi. Alţii sunt ceva mai temători. Profesorii le reamintesc celor care dau Bacalaureatul zilele acestea că toate sălile de examen sunt dotate cu camere de supraveghere. Şi mai important decât atât, cei care sunt prinşi copiind nu mai au voie să susţină examenul în următoarele trei sesiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Fiţuici de vânzare