Antena Meniu Search
x

Fituicile, prima grija pentru BAC

Jumatate dintre elevii de clasa a XII-ea n-au invatat nici macar pentru nota de trecere la BAC. O arata rezultatele sesiunii din vara.

Vezi și

Si, mai intai de toate, cei care au picat nu s-au pus pe invatat, ci pe cautat idei de copiat. Pentru ei a aparut si kit-ul de prim ajutor.

Dupa plans vine si ras. Nu poti intampina o noua sesiune de bacalaureat altfel decat zambind. Asa si-au spus si cativa tineri care au luat bacul in gluma, la propriu.

Nici nu au trecut bine peste moment, ca elevii picati trebuie sa se gandeasca la o noua sesiune, care incepe intr-o luna. Si pentru ca un ajutor cat de mic nu strica niciodata, internetul s-a umplut de fituici care mai de care mai practice, gata de ascuns in cele mai nebanuite colturi.

Inscrierile pentru sesiunea din toamna incep de maine. 60.000 de elevi sunt asteptati sa isi depuna dosarele, iar lor li se adauga si persoanele picate in anii trecuti. Prima proba, cea de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, are loc pe 19 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Fituicile, prima grija pentru BAC