Antena Meniu Search
x

Fiul bancherului care a ucis cu maşina doi oameni i-a șocat pe magistrați

"Ne-a spus că ne îmbracă în bani. Că părinţii lui au bani şi noi suntem nişte săraci". E declaraţia unui poliţist, iar citatul îi aparţine lui Andrei Andronie, fiul bancherului care a ucis cu maşina doi oameni

Vezi și

"Ne-a spus că ne îmbracă în bani. Că părinţii lui au bani şi noi suntem nişte săraci". E declaraţia unui poliţist, iar citatul îi aparţine lui Andrei Andronie, fiul bancherului care a ucis cu maşina doi oameni

Ana Maria şi Ştefan. Doi tineri ucişi în taxiul zdrobit de bolidul lui Andrei Adronie. Ana a murit pe loc. Ştefan a mai trăit puţin. S-a stins sub ochii fiului de bancher, care nega şi sfida tot!

Ieri, s-a prezentat la costum, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti! Să îi roage să mai amâne puţin procesul pentru că n-a apucat să-şi ia un avocat. Cei de la Judecătoria Sectorului 1 l-au condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare. Acum, i-au făcut şi profilul psihologic. "Are personalitatea unui individ lipsit de moralitate, de compasiune faţă de semeni şi, probabil, fără remuşcări faţă de consecinţele faptelor sale."

În motivarea sentinţei, se regăsesc toate gesturile şi vorbele lui din noaptea tragediei. Când îi defăima pe tinerii ucişi.

Ca de fiecare dată, tatăl lui Andrei Andronie, un bancher respectat din Capitală, a fost lângă fiul său. Pe el se baza Andrei şi în noaptea tragediei, când ar fi încercat să-i mituiască pe poliţişti. ''În drum spre INML, inculpatul a promis că îmi dă mie şi colegului meu 5.000 sau 10.000 de euro şi că vine tatăl lui şi ne îmbracă în bani."

În imaginile de pe camera de supraveghere, Andrei părea că îi imploră pe poliţişti. Dar ce le spunea era de fapt o glumă morbidă. "Creează un adevărat "spectacol" în prezenţa medicului şi a agenţilor de poliţie, asezându-se în genunchi şi solicitând acestora să comunice codurile numerice personale ale victimelor. "

Firma de asigurări i-a despăgubit pe fraţii lui Ştefan cu câte 50.000 de euro. Familia lui Andrei Andronie le-a dat un singur telefon. Nu ca să le ceară scuze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Fiul bancherului care a ucis cu maşina doi oameni i-a șocat pe magistrați