Antena Meniu Search
x

Fiul ziaristului Cristian Tudor Popescu a evitat tragedia din clubul Colectiv

Fiul ziaristului Cristian Tudor Popescu a cântat de trei ori în clubul Colectiv şi trebuia să fie acolo şi vineri seara

Vezi și

Fiul ziaristului Cristian Tudor Popescu a cântat de trei ori în clubul Colectiv şi trebuia să fie acolo şi vineri seara. Circumstanţe incredibile au făcut ca el să rateze concertul Goodbye to Gravity.

Chiar şi aşa, tragedia a lăsat urme adânci în sufletul editorialistului.

Cristian Tudor Popescu a afirmat luni dimineata, la Europa FM, ca fiul sau a cantat de trei in clubul Colectiv si doar "printr-o intamplare" nu s-a aflat acolo in noaptea tragediei.

"Fiul meu a cantat acolo de trei ori cu formatia si ar fi fost absolut firesc sa se afle acolo. Printr-o intamplare nu s-a aflat acolo in noaptea respectiva. Fireste ca asta m-a socat, m-a cutremurat pe mine personal, asa si in cazul altora", a spus ziaristul, invitat la Europa FM.

"Daca eu - sau oricare dintre noi responsabili cu inchiderea unor cluburi - luam masura asta inainte sa moara 30 - si se pare ca vor muri dublu in continuare acolo - , inainte sa moara oricine apaream si ziceam 'trebuie inchise toate bombele astea, si alea din Centru Vechi si alea de tabla de pe campie, trebuie inchise!' Stiti ce mi s-ar fi intamplat? S-ar fi pus despre mine ca sunt un comunist imputit care nu lasa tinerii sa se distreze", a adaugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Fiul ziaristului Cristian Tudor Popescu a evitat tragedia din clubul Colectiv