Antena Meniu Search
x

Detalii șocante ies la iveală în cazul crimei de la Brașov: "Ceva i-a întunecat mințile. În ultima vreme, participa la niște ritualuri de exorcizare" (Video)

Noi detalii șocante apar în cazul crimei de la Brașov, unde un tată și-a ucis cei doi copii, de 18, respectiv 13 ani, dar și pe soția sa, după ce, se pare, ar f

Noi detalii șocante apar în cazul crimei de la Brașov, unde un tată și-a ucis cei doi copii, de 18, respectiv 13 ani, dar și soția, după ce, se pare, ar fi vizitat o mănăstire cu o zi în urmă.

Una dintre vecine, care a venit azi să aprindă o lumânare în fața apartamentului din blocul de pe strada Stejarului nr. 4a, unde s-a petrecut crima, a declarat că bărbatul ar fi participat la ritualuri de exorcizare.

"Am înțeles că în ultimul timp practica ceva exorcizări. Mi-a spus cineva că undeva mergea... făcea niște ritualuri de exorcizare. Bănuiesc că ceva i-a întunecat mințile. Era un om foarte activ la bloc, venea cu inițiative. Cu dânsul am discutat să securizăm blocul cu camere de supraveghere", a declarat o vecină.

Potrivit unor vecini, Florin Buliga ar fi dovedit, în ultimul an, un interes aparte pentru religie, el vizitând des lăcașuri de cult din toată țara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Detalii șocante ies la iveală în cazul crimei de la Brașov: "Ceva i-a întunecat mințile. În ultima vreme, participa la niște ritualuri de exorcizare" (Video)