Foarte mulţi români aleg preparatele din carne de porc de Mangaliţa pentru masa de Paşte
Se ştie, românii sunt gurmanzi. Iar de Paşte au prilejul perfect pentru excese culinare. În special preparatele din carne de miel nu vor lipsi de pe mese. La mare căutare este însă şi. porcul de mangaliţa, rasă recunoscută pentru nivelul scăzut de colesterol.
Se ştie, românii sunt gurmanzi. Iar de Paşte au prilejul perfect pentru excese culinare. În special preparatele din carne de miel nu vor lipsi de pe mese. La mare căutare este însă şi. porcul de mangaliţa, rasă recunoscută pentru nivelul scăzut de colesterol.
Chiar şi pentru cei mai mofturoşi dintre noi, preparatele din carne de porc de Mangaliţa sunt o delicatesă. Dar şi o alternativă excelentă pentru masa de Paşte.
Totuşi, dacă aveţi dubii că nu este deloc potrivit pentru sărbătorile pascale, ei bine, trebuie să ştiţi că.
Iar reţeta pentru drob este pe cât de simplă, pe atât de gustoasă.
Pentru Paşte, cei mai pretenţioşi pot opta pentru carnea de porc. mistreţ. La Ocolul Silvic Bolovani din Dâmboviţa, carcasa de porc mistreţ se vinde cu 9 lei kilogramul.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰