Antena Meniu Search
x

Focar de COVID-19 la Mănăstirea Putna. 31 de călugări au fost depistaţi pozitiv

Pericolul reprezentat de coronavirus este departe de a trece. Dovada este un nou focar de infecţie cu COVID-19 care s-a aprins la Suceava. 31 de călugări de la Mănăstirea Putna au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus.

de Redactia Observator

la 15.05.2020, 14:31

Vezi și
  • Toţi au fost duşi la Spitalul Judeţean Suceava.
  • Călugării au fost internaţi.

31 de calugări de la Mănăstirea Putna din judeţul Suceava au ajuns azi noapte, cu maşinile persoanele, la spitalul judeţean, după ce au fost confirmaţi pozitivi cu virusul SARS-COV-2.

Toţi au fost testaţi în urma unei anchete declanşate de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, după ce în urmă cu o săptămână un alt călugăr de la Putna a fost transferat în stare gravă la Bucureşti.

Nu este prima mănstire din judeţul Suceava afectată de coronavirus. Mănăstirea Dragomirnei a intrat în carantină chiar înainte de Paşte, după ce nouă măicuţe au fost confirmate cu coronavirus.

Între timp, maicile s-au vindecat. Cazuri de SARS- COV-2 au fost şi la Mănăstirea Sfântul Ioan, acolo unde locuieşte Înaltpreasfinţitul Pimen, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, confirmat pozitiv la rândul lui şi internat acum la Institutul Matei Balş din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Focar de COVID-19 la Mănăstirea Putna. 31 de călugări au fost depistaţi pozitiv