Antena Meniu Search
x

Video Focar de Covid-19 în Primăria Deva. 6 angajați din două birouri au fost depistaţi pozitiv: "S-a făcut toată procedura în ceea ce priveşte dezinfecţia"

Pe zi ce trece, situaţia epidemiologică se agravează în fiecare judeţ din ţară. Primăria din Deva a devenit peste noapte focar de COVID19, după ce 6 angajaţi s-au infectat. Acum, directorii şi consilierii locali încearcă să facă faţă situaţiei şi să-şi continue activitatea.

de Redactia Observator

la 25.09.2021, 08:36

"Aşa cum foarte bine ştiţi, în Primărie avem focar COVID. Am fost declaraţi focar COVID. Deva a depăşit 2/1000". Aşa s-a terminat şedinţa Consiliului Local Deva: fără veşti bune, ci doar cu câteva griji în plus -  un nou focar de COVID, printre angajaţi.

Sebastian Mezei, director DSP Hunedoara: Iniţial au fost 6 cazuri. Este vorba de angajaţi din 2 birouri. Între timp 2 persoane au ieșit din izolare, sunt în regulă.

Situaţia nu a arătat bine nici ieri în Hunedoara. Rata de incidenţă a depăşit 1.5, iar în Deva a atins pragul de 2,39 la mia de locuitori. 

Călin Marian, prefect Hunedoara: S-a făcut toată procedura în ceea ce priveşte dezinfecţia, s-au dat contacţii direcţi, s-a făcut ancheta epidemiologică şi s-a discutat cu fiecare persoană cu care s-ar fi putut să intre în contact. 

Pentru a reveni pe un făgaş normal, primăria funcţionează după un regulament strict: documentele nu vor mai fi date din mână-n mână ca până acum, ci în format electronic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Focar de Covid-19 în Primăria Deva. 6 angajați din două birouri au fost depistaţi pozitiv: "S-a făcut toată procedura în ceea ce priveşte dezinfecţia"