Antena Meniu Search
x

Focar de Covid-19 într-un centru pentru persoane cu dizabilităţi din Urlaţi, Prahova

Un nou focar de coronavirus a fost depistat în oraşul Urlaţi, Prahova, potrivit autorităţilor, într-un centrul social pentru îngrijirea persoanelor cu dizabilităţi.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.12.2020, 15:05

Focar de Covid-19 într-un centru pentru persoane cu dizabilităţi
Focar de Covid-19 într-un centru pentru persoane cu dizabilităţi din Urlaţi, Prahova - Profimedia
  • Un nou focar de coronavirus a fost depistat în oraşul Urlaţi, Prahova, potrivit autorităţilor, într-un centrul social pentru îngrijirea persoanelor cu dizabilităţi.

Nouă dintre angajaţi au fost confirmaţi pozitiv cu Sars-Cov 2, iar din primele date, alte două persoane internate în centru s-au îmbolnăvit.

Focar de Covid-19 la un centru pentru îngrijirea persoanelor cu dizabilităţi din Urlaţi

„Conform informaţiilor transmise de către DSP Prahova, a fost identificat un nou focar într-un centru medico-social din Urlaţi, unde 11 persoane, dintr-un efectiv de 232, au fost depistate cu SARS-CoV-2. Dintre cei confirmaţi cu noul coronavirus, nouă sunt angajaţi, iar doi sunt beneficiari ai unităţii respective. Salariaţii s-au izolat la domiciliu, în monitorizarea medicilor de familie, iar beneficiarii au fost izolaţi în centru, unde beneficiază şi de asistenţă medicală. A fost efectuată dezinfecţia spaţiilor”, a transmis Prefectura Prahova.

Centrul s-a mai confruntat cu aceeaşi problemă lunile trecute. Atunci, în urma testărilor periodice, zeci de angajaţi şi beneficiari au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore, 160 de prahoveni au fost confirmaţi pozitiv cu virusul, între care şapte copii sau tineri cu vârsta sub 18 ani, potrivit news.ro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Focar de Covid-19 într-un centru pentru persoane cu dizabilităţi din Urlaţi, Prahova